juny

19

2020

L’AMPA us desitja… BONES VACANCES!

Avui acaba el curs. Un curs atípic, diferent, fins i tot potser un xic difícil. Però junts l’hem gaudit i n’hem après. Avui toca acomiadar-lo, amb la incertesa de com començarem el curs que ve però amb la seguretat que, sigui com sigui, l’afrontarem amb ànims, força i motivació. Perquè així és el Baltà, una escola capaç de tot!

Des de l’AMPA us volem desitjar un molt bon estiu. I no volem marxar de vacances sense abans agrair la gran feina que han fet els i les mestres tots aquests mesos de confinament i la bona predisposició de les famílies. Ens ha encantat compartir vivències (el nostre Instagram treia fum amb les vostres experiències!) i hem confirmat el que ja sabíem: que som una gran família.

Res més; esperant poder abraçar-nos ben aviat ens acomiadem recordant-vos algunes informacions importants.
MOLT BON ESTIU!

 

Informacions importants

– Les inscripcions del Casal d’Estiu acaben el dia 23. Trobareu tota la informació aquí.

– El nostre horari d’atenció a les famílies a partir d’avui és el següent:
Fins al 17 de juliol, i de l’1 al 15 de setembre, de 9 a 12:30h.
Degut a la situació actual, i fins a nou avís, no podem oferir atenció presencial. Però ens podeu contactar per correu electrònic (ampa@ampabalta.cat) o bé per telèfon o WhatsApp (605 20 30 62)

– Encara no estem en disposició de poder informar de les activitats extraescolars previstes per al curs que ve. La incertesa sobre com serà la reobertura de les escoles fa que sigui impossible fer la planificació tal com fèiem cada any. Però no patiu que, de seguida que puguem, us n’informarem. Per a qualsevol pregunta o comentari, no dubteu a contactar amb nosaltres:
Sobre qüestions generals: ampa@ampabalta.cat
Sobre extraescolars, casal d’estiu o altres activitats: activitats@ampabalta.cat
Per contactar directament amb la Junta de l’AMPA: junta@ampabalta.cat
I a les xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram

– Recordeu que, conjuntament amb l’escola, tenim un butlletí electrònic per informar, quinzenalment, de totes les novetats del Baltà. Us hi podeu subscriure aquí.

– I suposo que ja haureu vist el nou número de La Veu del Baltà, oi? No us la perdeu, que serà una revista històrica!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *