juny

12

2020

Finalment… Casal d’Estiu al Baltà!

Famílies, ens alegra poder anunciar que finalment oferirem Casal d’Estiu al Baltà. Però abans d’explicar-vos-en més coses volem començar amb una disculpa. Som plenament conscients que anem tard, molt tard, i que això ha pogut fer anar malament a les famílies, que ja necessitem tenir organitzats els mesos de vacances. L’explicació no és altre que la situació excepcional que vivim enguany, els canvis constants de normatives i les múltiples reunions que hem hagut de tenir amb tots els agents implicats. Esperem, però, que arribem a temps i us pugueu mirar el casal que oferim; com cada any, està pensat seguint les línies pedagògiques de l’escola i adequat a cada franja d’edat.

El Consell Esportiu de l’Alt Penedès
Des de l’AMPA, confiem al Consell Esportiu l’organització del Casal d’Estiu. El Consell Esportiu es dedica, des de fa anys, a la gestió d’activitats esportives i espais de lleure de diferents ajuntaments i AMPAs de la nostra comarca: esport extraescolar, casals d’estiu i temps de lleure, serveis d’acollida… Oferint un servei de qualitat i una atenció personalitzada i de proximitat.

El meu avi Derek, casal lúdic esportiu 2020
L’eix d’animació del casal d’enguany és la història d’una jove, la Meri Vallès, que busca el seu avi, a qui fa 9 anys que no veu i de qui guarda un molt bon record. Podran els nens i nenes del casal d’estiu ajudar-la a trobar-lo?
En aquesta història hi trobareu pinzellades de tots colors: superació, igualtat, esport, estima, família, aventura, idiomes… I no hi faltaran tallers, activitats, música i esports. Aquest darrer com a raó de ser del Consell Esportiu, a través del qual fomentem una vida saludable als infants i joves.

Protocols i mesures especials COVID-19
Les circumstàncies actuals faran que aquest sigui un casal una mica diferent. Ens haurem d’adaptar als protocols i mesures especials que ens obliga a prendre la crisi de la COVID-19. Aviat publicarem tota la informació referent a aquestes mesures i us farem arribar una fitxa informativa a signar pels tutors o tutores dels infants.

Dates, horaris i preus
Del 29 de juny al 31 de juliol.
L’horari del casal és de 9h a 13h, amb possibilitat de servei d’acollida (a partir de les 7:50 als matins, i fins a les 16h a les tardes, sempre en funció d’un mínim d’inscripcions) i servei de menjador (de 13h a 15h).
El preu per a les famílies sòcies de l’AMPA és de 48€/setmana. El preu del servei de menjador és de 35€/setmana i el d’acollida de 6’5€/setmana els matins i 15€/setmana a les tardes.
El preu per a les famílies NO sòcies de l’AMPA és de 58€/setmana. El preu del servei de menjador és de 40€/setmana i el d’acollida de 8€/setmana els matins i 18€/setmana a les tardes.

Inscripcions i més informació… ben aviat!
Al llarg de la setmana que ve publicarem tota la informació detallada i obrirem inscripcions. estigueu atents als nostres canals d’informació i si teniu qualsevol pregunta, no dubteu a contactar-nos (activitats@ampabalta.cat)

  1. […] Preus, dates, horaris i fitxa d’inscripció – Fitxa informativa COVID-19 – Sobre el Casal – Per a qualsevol dubte, escriu-nos a […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *