maig

2

2020

El joc dels emojis

Quan un s’està a casa massa dies i té massa temps lliure se li ocurreixen un munt d’idees i és capaç, fins i tot, d’inventar-se un joc. Com aquest que corre per diferents grups de whatsapp i que consisteix en imitar, amb el teu cos i coses que tinguis per casa, els emojis del teclat del teu mòbil. Què, es diu ràpid però és tot un repte, eh!?

Us en posem alguns d’exemple (gràcies, Ernesto!) i a veure qui aconsegueix superar-ne la dificultat i origialitat!

 

Emoji elefant: 🐘

 

Emoji dard: 🎯

 

Crea els teus emojis i envia’ns la foto a ampa@ampabalta.cat, indicant el teu nom i l’emoji que estàs imitant. Nosaltres els anirem publicant al nostre canal d’Instagram, amb l’etiqueta #emojisBaltà, i els recopilarem tots també al web.  Va, que riurem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *