des.

13

2019

La Tramuntana estrena ball a la Fira del Gall

 

A-TEN-CIÓ!

El gall Tomasot i la gallina Ballarica ja presideixen l’entrada de l’Ajuntament, i això vol dir que la Fira del Gall és a tocar!

Qui també està a punt de festa és l’àliga de Sant Julià i, amb ella, l’aligueta Tramuntana. Diumenge 22 de desembre, a les 11:30h, el nou grup de petits portadors i portadores, debutaran a la cercavila de la Fira del Gall amb els passos de ball que han estat assajant aquests mesos. No us ho perdeu!

* Si hi ha algun nen o nens, de p5 fins a 3r, que tingui ganes d’entrar al grup, encara hi és a temps. Només cal que vingui a l’assaig general del dissabte 21 i ràpidament ens posarem el dia amb els passos de ball.

* Els horaris del cap de setmana son:
Dissabte 21, a les 11:30h, assaig general a la plaça de la Sardana
Diumenge 22, a les 11:30h, des del Parc de Sant Julià, Cercavila de la Fira del Gall.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *