maig

21

2019

1r i 2n presenten… Un viatge rocker!

Aquest divendres 24 de maig, l’Auditori de Vilafranca acollirà l’estrena de l’espectacle ‘Un viatge rocker’, tenint com a fil conductor un conte del gran Gianni Rodari.

Ja llegirem les crítiques dels experts el dia després, però la cosa pinta molt bé! Es tracta d’un projecte dut a terme pels nois i noies de 1r i 2n a les hores d’espais. Veurem ombres xineses coreografies, una escenificació molt cuidada… fins i tot la cartellera i les mateixes entrades son obra de l’alumnat!

La primera sessió de l’espectacle serà al matí, i anirà destinada exclusivament a l’alumnat i professorat del Baltà. I a la tarda, a les 15:30, la segona sessió serà per a les famílies dels i les protagonistes; que ja han rebut tres entrades cada una per poder-hi assistir amb alguna àvia, germanets o la padrina preferida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *