abr.

2

2019

Ja sabeu a quina hora us toca córrer?

Tothom tranquil, famílies, tenim contactes influents i ens confirmen que diumenge no plourà. Així que què, preparats i preparades per suar la samarreta?

La jornada del Cros començarà, puntual, a les 10.40h amb la Cursa Popular, la de la gent elegant. Els primers nois i noies a córrer seran els nascuts entre el 2005 i 2006. Primer elles, a les 11h, i després ells, a les 11:10h. I així s’aniran succeint les curses de les diferents categories, cada 10 minuts, més o menys, i anant dels més grans (que corren els circuïts més llargs) als més petits (que corren circuïts més curts). Els i les Baldufes del Baltà seran els darrers; a les 12:50 elles, i a les 12:55 ells.
I a les 13h… l’entrega dels premis! Els guanyadors i guanyadores de cada categoria pujaran al podi a recollir els trofeus, obra dels nostres companys i companyes de l’Espiga.

Consulta tots els horaris aquí; mentalitza’t sobre quin circuït et tocarà córrer mirant aquí; llegeix les normes de participació aquí i recorda que les inscripcions es poden fer fins màxim mitja hora abans de cada cursa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *