març

27

2019

Participa a la Cursa Popular del Cros 2019!

L’important què és? Passar-ho bé, oi? Doncs vinga, passem-ho bé! Mares, pares, tietes, oncles, àvies, padrins… tothom qui vulgui passar una bona estona i fer una mica d’esport de bon matí, que s’apunti a la Cursa Popular No Competitiva del Cros del Baltà 2019!

No es pot negar que l’elegància és un dels trets distintius de les famílies del Baltà, i és per això que en volem fer gala. Els i les participants a la Cursa Popular hauran de córrer el més elegants possible; amb una corbata, un corbatí, un mocador al coll… ben guapos i guapes!

Així que no us ho penseu més, regireu l’armari buscant aquella corbata que vau portar en aquell casament de la cosina segona i apunteu-vos a la Cursa Popular del Baltà!

Com m’hi apunto?
Descarrega’t aquesta butlleta, apunta el teu nom i cognoms i fes-la arribar a l’organització del Cros abans del proper dimarts 2 d’abril.
– Per correu electrònic: activitats@ampabalta.cat
– Deixant-la a la bústia de l’AMPA
– Portant-la al despatx de l’AMPA en horari d’atenció a les famílies.

A quina hora comença la cursa?
Sereu els primers; per inaugurar el Cros amb un bon ambient festiu i animar a la canalla a seguir la jornada amb alegria. La cursa comença a les 10.40 del matí del diumenge 7 d’abril.

Em cansaré molt?
Tot depèn de com d’entrenat/da estiguis! Però no pateixis, la cursa és de només 1000 metres. Aquí pots veure el circuït. I hi haurà claca animant durant tot el recorregut!

Farem podi?
És una Cursa Popular no competitiva. Però això no vol dir que no tingui premi. L’elegància sempre té premi! Entre totes les persones participants sortejarem un premi gentilesa de Carmenfit Terapèutic.

No s’hi valen excuses… us hi esperem!

  1. […] jornada del Cros començarà, puntual, a les 10.40h amb la Cursa Popular, la de la gent elegant. Els primers nois i noies a córrer seran els nascuts entre el 2005 i 2006. […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *