març

20

2019

El +Música emociona

“El projecte + Música a les escoles va néixer el curs 2016 – 2017 amb un treball impulsat per les regidories d’Ensenyament i Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, a través de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet, i tres escoles de la vila: Baltà i Elias, Pau Boada i Mas i Perera. Aquest curs 2018 – 2019 s’ha incorporat un nou centre al projecte, l’escola Sant Josep. La idea és que els i les mestres de música de les escoles i de l’escola municipal de música treballin plegats i ofereixin un espai per aprendre a tocar un instrument dins l’horari lectiu. D’aquesta manera, tots els nens i nenes a partir de tercer de primària tenen l’oportunitat d’aprendre a tocar un instrument i de fer-ho en grup, amb tots els valors associats que representa aquest aprenentatge. Els resultats són espectaculars i molt emocionants”.

Ens ho expliquen en un reportatge la gent del Surtdecasa Penedès.
Lectura molt recomanable!

Llegiu el reportatge escrit per la periodista Goretti Martínez clicant aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *