març

4

2019

Col·labora amb el Cros del Baltà

Muntar els circuïts per a cada categoria, recollir els obsequis dels patrocinadors, fer de control, gestionar les inscripcions, donar els dorsals, donar els premis i els obsequis, fer de llebre… Un Cros com el del Baltà porta feina i, tot i que ja som una bona colla de persones voluntàries, sempre ens falten mans. Ens ajudes?

Recordeu que aquest any serà el diumenge 7 d’abril. La comissió de voluntaris i voluntàries del cros s’organitza a partir d’un grup de Whatsapp i el volum principal de feina es concentra entre el dia abans del cros (per muntar el circuït) i el mateix dia de l’esdeveniment.

Si hi vols col·laborar, escriu-nos un correu electrònic a l’adreça ampa@ampabalta.cat indicant-nos el teu nom i el teu número de telèfon.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *