març

22

2019

Arriba la XXVIII edició del Cros!

Famílies, arriba la XXVIII edició del Cros Escolar Baltà i Elias! Serà el proper diumenge 7 d’abril i ja ho tenim tot a punt perquè, com cada any, sigui una gran festa esportiva on tothom gaudeixi fent esport en un ambient festiu.

Hi ha sis categories diferents, organitzades per edats, i una Cursa Popular d’allò més especial per a les mares, pares, tietes, oncles o qualsevol familiar que hi vulgui participar: hauran de córrer 1km ben elegants, amb corbata, corbatí o mocador al coll.

I premis… quins premis! Els trofeus son obra dels nostres amics de l’Espiga, hi haurà medalles per a tots els participants i, pels valents elegants que participin a la cursa popular sortejarem un premi gentilesa de Carmenfit Terapèutic que no us voldreu perdre.

Trobareu tota la informació detallada a la pàgina web.

El més important: com inscriure’s?
Als nens i nenes del Baltà els hi donarem els dorsals classe per classe; hauran d’escriure-hi el seu nom, cognoms i any de naixement i portar-lo el dia de la cursa; els imperdibles els podran recollir al punt d’inscripcions. 
Els i les participants que vinguin de fora del Baltà (recordeu que aquesta és una competició a nivell comarcal) es podran inscriure i recollir el dorsal el mateix dia de la cursa al menjador de l’escola, com a molt tard, mitja hora abans de la seva competició. (Consulteu els horaris a la web)
I en el cas dels adults que vulguin participar a la cursa popular, cal que omplin aquesta butlleta i la facin arribar a l’AMPA abans del dia 2 d’abril. Ens la podeu fer arribar per correu electrònic a l’adreça activitats@ampabalta.cat o bé imprimir-la i portar-la al despatx o deixar-la a la bústia.

Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *