febr.

18

2019

Mares d’El Baltà, protagonistes d’un reportatge

“Cada dimecres al migdia, després de deixar els fills i filles a les seves classes, un grup de mares de l’Escola J. Baltà i Elias de Vilafranca del Penedès entren al menjador del centre i seuen en unes taules col·locades en forma d’ela. Són les alumnes del curs de català inicial que organitza el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). Avui aprenen les hores. Els temuts “dos quart i mig de dues”, “tres quarts i cinc de tres”.

Així comença el reportatge que publica avui el portal Surtdecasa.cat. Parla de l’èxit dels cursos de català que es fan a alguns centres educatius del Penedès i les mares d’El Baltà en son unes de les principals protagonistes.

El podeu llegir aquí.

Súper mares, les nostres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *