juny

26

2018

Una festa que no oblidarem

Coincidireu amb nosaltres que el divendres 22 va ser un dia màgic. Màgic perquè s’acabava el curs i l’ambient era de festa; màgic perquè a la tarda el pati d’El Baltà es va omplir de jocs, riures i bombolles de sabó; màgic perquè els nois i noies de sisè estaven exultants amb les seves samarretes fluorescents i les seves mirades plenes de futur… i màgic perquè sopar en companyia de més de 380 persones al pati de la nostra escola és tot un luxe!

Des d’aquí volem agrair a totes les famílies la seva participació; especialment als voluntaris i voluntàries que ens vau ajudar en l’organització i a la comissió de pares i mares de sisè que van col·laborar a fer d’aquest dia un dia per no oblidar.

Hem preparat una galeria d’imatges per resumir aquesta jornada tan intensa. L’anirem ampliant en els propers dies (si hi voleu col·laborar amb les vostres imatges, en les podeu enviar a ampa@ampabalta.cat i les afegirem!).

Molt bon estiu i, com deia la pancarta… seguiu els vostres somnis!

 

Festa de final de curs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *